Tilmelding

DM Master: Møns Klint Adventure Race

DM Master: Møns Klint Adventure Race:

Møns Klint Adventure Race indbyder til DM i adventure race 2019 med det bedste fra Møn og omegn. DM-ruten er en A-til-B rute, hvor deltagerne bliver kørt i bus til starten og herefter skal kæmpe sig igennem en spændende rute inden at vinderne kan løbe over målstregen og blive kåret som danmarksmestre i Adventure Race 2019.
Deltagerne skal forvente en blanding af korte og lange stræk med skiftende nem og krævende orientering. Ruten er lagt ud fra KISS-princippet (Keep It Simple, Stupid). Ingen tivoli, bingo eller hokus pokus. Vi skal have kåret Danmarks bedste Adventure Race-hold på baggrund af de klassiske Adventure Race elementer: fysik, teknik og samarbejde. Disciplinerne spænder over mtb, løb/trek, orientering, inlines, kano, reb og adventure svømning oa. Startskuddet går fredag aften og vi forventer at vinderne krydser målstregen lørdag eftermiddag efter ca. 18-19 timer. Undervejs vil der være enkelte cut-offs, som betyder at langsommere hold også kan få lov til at gennemføre de størstedelen af løbet inden at løbet lukker efter 24 timer. DM kan kun vindes af 3 personers mix-hold, men vi tilbyder også en herre- og dameklasse. Leje af kano indgår i løbsgebyret.

Lørdag kl. 10.00 lyder startskuddet for challenge-rækken. Løbet er både for begyndere og erfarne adventure racere og foregår med kort til fods, på mtb, på/i vandet og i luften. Denne distance har vi udbudt de sidste mange år og denne tilbydes altså også selvom vi afvikler DM på master-rute. Der konkurreres i DARU´s challenge-klasse og med en forventet vindertid på 6-7 timer og en max-tid på 10 timer. Man kan stille op i både 2- og 3-personers hold. Løbet starter og slutter på Møns Klint, men undervejs kommer deltagerne vidt omkring på den østlige del af Møn. Vi tilbyder desuden en juniorrække. Denne række er identisk med Challenge.

DARU Licens:

Personlig licens: Alle der deltager på Master eller Challenge i et DARU CUP race have en personlig licens.

Licensen gælder for et år ad gangen og gælder til alle DARU CUP races. dvs. har du først erhvervet dig en licens har du den til resten af sæsonen.
Du vil automatisk blive tildelt en licens ved tilmelding.


Licensen går til at udvikle sporten - Se DARU´s vision.

Download: DARU vision

Løbsgebyr:

Master:
2.400 kr.
Challenge:
1.800 kr.
U21:
1.250 kr.
Tilmelding lukker 9. august 2019

Standardregler:

Møns Klint Adventure Race benytter DARU standart Regler.
Regl for placering: A. Længste  ubrudte  streg  af  CP,  dernæst  hurtigste  tid.

Download: DARU standard regler

U21

For at konkurrere i DARU U21, skal man være fyldt 15 år på løbsdagen og må højest fylde 21 år i løbet af Cup året.

Hvis du er under 15 år, men både du og din forældre/værge føler du er egnet, kan der søges dispensation hos den enkelte løbsarrangør.

Er du under 18 år kræver det tilladelse fra forældre, for deltagelse. Denne tilladelse medbringes og afleveres til løbsansvarlig inden starten. Deltager man som efterskolehold, kan man stadig deltage med skriftlig tilladelse fra en lærer eller skoleleder.

Hold information:

Tilmelding og pris:

DARU Licens:
kr. pr. person = kr. / gældende for hele 2019
Dankort gebyr:
kr. pr. person = kr.
Løbsgebyr:
kr.
Låneudstyr:
Beløb ialt:
kr.