Tilmelding

Oure Adventure Race

Oure Adventure Race:

NB. Tilmeldingen til Challenge er lukket!!

Oure Adventure Race i sin 8. udgave består igen af en Challenge- og en Fighter-distance og begge er endnu engang bygget op som A til B-races. Vi har lagt vægt på at give jer races gennem fede områder med udfordrende ruter og nogle spændende oplevelser. Det Sydfynske Øhav med skov og strand vil på hele ruten være en smuk kulisse.

Challenge: Ca . 100 km. og vindertid på ca. 7 timer med Mountainbike, Løb, Klatring og Kajak, samt mellemsvær navigation. Challenge-ruten er for de øvede adventureracere, der kan finde vej på forskellige korttyper. Det kræves, at du har basale færdigheder på MTB og i havkajak (fremadroning og makkerredning).

Fighter/U21: Ca. 40 km. og vindertid på ca. 3 timer med Cykling, Løb og Klatring, samt let navigation. Fighter-ruten er for alle, der vil prøve kræfter med adventurerace og kan orientere sig på et kort. Det kræves, at du har en cykel, der kan køre på grus, samt løbesko og gå-på-mod.
I tilfælde af stor tilslutning af U21-hold på Challenge-distancen kan U21-række komme på tale. Løbsgebyr på Challenge forbliver uændret.

Deltagere under 18 år skal have skriftlig tilladelse fra forældre/værge. I tilfælde af stor tilslutning af U21-hold på Challenge-distancen kan U21-række komme på tale. Løbsgebyr forbliver uændret.

DARU Licens:

Personlig licens: Alle der deltager på Master eller Challenge i et DARU CUP race have en personlig licens.

Licensen gælder for et år ad gangen og gælder til alle DARU CUP races. dvs. har du først erhvervet dig en licens har du den til resten af sæsonen.
Du vil automatisk blive tildelt en licens ved tilmelding.


Licensen går til at udvikle sporten - Se DARU´s vision.

Download: DARU vision

Løbsgebyr:

Challenge:
9.999 kr.
Fighter:
600 kr.
U21:
350 kr.
Tilmelding lukker 25. april 2019

Standardregler:

A. Længste ubrudte streg af CP, dernæst hurtigste tid.

Download: DARU standard regler

U21

For at konkurrere i DARU U21, skal man være fyldt 15 år på løbsdagen og må højest fylde 21 år i løbet af Cup året.

Hvis du er under 15 år, men både du og din forældre/værge føler du er egnet, kan der søges dispensation hos den enkelte løbsarrangør.

Er du under 18 år kræver det tilladelse fra forældre, for deltagelse. Denne tilladelse medbringes og afleveres til løbsansvarlig inden starten. Deltager man som efterskolehold, kan man stadig deltage med skriftlig tilladelse fra en lærer eller skoleleder.

Hold information:

Tilmelding og pris:

DARU Licens:
kr. pr. person = kr. / gældende for hele 2019
Dankort gebyr:
kr. pr. person = kr.
Løbsgebyr:
kr.
Låneudstyr:
Beløb ialt:
kr.