Tilmelding

Møns Klint Adventure Race

Møns Klint Adventure Race:

Målet for Møns Klint Adventure Race har altid været at vise det bedste fra egen baghave og det er det stadig nå løbet afholdes for 8. gang. Klinten er udgangspunktet for løbet som bevæger sig rundt på østmøn. Løbet er både for begyndere og erfarne adventure racere og foregår med kort til fods, på mtb, på/i vandet og i luften! Der konkurreres i challenge-klassen og med en forventet vindertid på 5-6 timer. Man kan stille op i både 2- og 3-personers hold! Møns Klint Adventure Race skal være vært for DM i 2019 – så kom ned og oplev det fede terræn som DM bliver bygget på!

DARU Licens:

Personlig licens: Alle der deltager på Master eller Challenge i et DARU CUP race have en personlig licens.

Licensen gælder for et år ad gangen og gælder til alle DARU CUP races. dvs. har du først erhvervet dig en licens har du den til resten af sæsonen.
Du vil automatisk blive tildelt en licens ved tilmelding.


Licensen går til at udvikle sporten - Se DARU´s vision.

Download: DARU vision

Løbsgebyr:

Challenge:
1.800 kr.
U21:
1.250 kr.
Tilmelding lukker 25. maj 2018

Standardregler:

Møns Klint Adventure Race følger DARU Standart Regler. Klassement: C.Flest  TA,  dernæst  flest  CPO,  dernæst  flest  CP,  dernæst  hurtigste  tid.       

Download: DARU standard regler

U21

For at konkurrere i DARU U21, skal man være fyldt 15 år på løbsdagen og må højest fylde 21 år i løbet af Cup året.

Hvis du er under 15 år, men både du og din forældre/værge føler du er egnet, kan der søges dispensation hos den enkelte løbsarrangør.

Er du under 18 år kræver det tilladelse fra forældre, for deltagelse. Denne tilladelse medbringes og afleveres til løbsansvarlig inden starten. Deltager man som efterskolehold, kan man stadig deltage med skriftlig tilladelse fra en lærer eller skoleleder.

Hold information:

Tilmelding og pris:

DARU Licens:
kr. pr. person = kr. / gældende for hele 2018
Dankort gebyr:
kr. pr. person = kr.
Løbsgebyr:
kr.
Låneudstyr:
Beløb ialt:
kr.