Tilmelding

Kong Vinter

Kong Vinter:

Silva Kong Vinter er et adventure race på sjælland, der giver deltagerne nogle unikke oplevelser i den sjællandske natur. Silva Kong Vinter er et holdløb hvor orientering, løb, mountainbike, klatring og kajak er hovedingredienserne. Deltagerne skal som hold kunne samarbejde under mentalt og fysisk pres fra ruten og naturen.

Silva Kong Vinter har endnu en gang ny lokation, nye skove og oplevelser. Stevns Klint bliver omdrejningspunktet for dette års race. Kong Vinter har været afviklet i 6 år og er i år drevet af Lars Bukkehave og Mikkel Frese. Der vil være masser af udfordringer både for nye og den erfarne adventure racere.

Master ruten har en estimeret vindertid på 14 timer. Challenge og Junior ruten vindes på omkring 8 timer. Løbet indeholder løb, mtb, klatring samt en kajak etape på Masterruten. Der skal orienteres mellem alle chekpoints. Begge distancer har en max tid på 23 timer, hvilket gør det muligt for de fleste at komme igennem hele ruten. I mål vil der blive serveret lækker buffet til alle deltagerne.

Om Silva Kong Vinter er Danmarks hårdeste lader vi deltagerne afgøre, men vi kan godt love vi er det koldeste
- Winter is coming

DARU Licens:

Personlig licens: Alle der deltager på Master eller Challenge i et DARU CUP race have en personlig licens.

Licensen gælder for et år ad gangen og gælder til alle DARU CUP races. dvs. har du først erhvervet dig en licens har du den til resten af sæsonen.
Du vil automatisk blive tildelt en licens ved tilmelding.


Licensen går til at udvikle sporten - Se DARU´s vision.

Download: DARU vision

Løbsgebyr:

Master:
2.100 kr.
Challenge:
1.800 kr.
U21:
900 kr.
Tilmelding lukker 7. januar 2018

Standardregler:

Kong Vinter følger DARUs standard regler.
Klassement: Regl D: Flest Oblikatoriske CP, dernæst flest Valgfri CP, dernæst hurtigste tid - CP'erne skal tages i kronologisk rækkefølge.

Download: DARU standard regler

Juniorcup

For at konkurrere i DARU Juniorcup, skal man være fyldt 15 år på løbsdagen og må højest fylde 21 år i løbet af Cup året.

Hvis du er under 15 år, men både du og din forældre/værge føler du er egnet, kan der søges dispensation hos den enkelte løbsarrangør.

Deltagelse i Juniorrækken kræver skriftlig tilladelse fra forældre på alle deltagere. Denne tilladelse medbringes og afleveres til løbsansvarlig inden starten. Deltager man som efterskolehold, kan man stadig deltage med skriftlig tilladelse fra en lærer eller skoleleder.

Hold information:

Tilmelding og pris:

DARU Licens:
kr. pr. person = kr. / gældende for hele 2018
Dankort gebyr:
kr. pr. person = kr.
Løbsgebyr:
kr.
Låneudstyr:
Beløb ialt:
kr.