Tilmelding

SOK Multisport Adventurerace

SOK Multisport Adventurerace:

Corona eller ej. Silkeborg Orienteringsklub er klar med et spændende Adventure Race som erstatning for det udsatte EM event.

Fighter skal prøve et nyt startsted og dermed nye og sjove og skovnære discipliner. Vi har så mange idéer at vi slet ikke ved, hvor vi skal stoppe.

Challenge deltagerne vil få en fabelagtig løbsoplevelse. Som sædvanligt er SOK garanti for masser af spektakulær natur og spændende overraskelser undervejs.

Det er muligt at tilmelde et hold hvor en eller flere ”Deltager tilgår”. Disse skal senest påføres senest 22/8, hvor tilmeldingen lukker. Ændringer foretages ved at logge ind her på tilmeldingssiden. Se hjælpevideo https://vimeo.com/126907971 Tilmeldingsgebyret refunderes ikke. Det er tilladt at sælge sit startnummer. Ved skriftligt afbud på mail til løbsarrangøren inden 18. juni 2020 refunderes 50% af deltagergebyret. Vær opmærksom på at DARU licensen er personlig og derfor skal tegnes af alle deltagere (Fighter undtaget). DARU licenser betegnes som ibrugtaget fra købsdato og refunderes ikke uanset deltagelse.

NB til UNGDOMSHOLD: Point til DARU U21 Cup optjenes kun ved deltagelse i U21 rækken på Challenge-distancen. For at konkurrere i DARU U21 CUP, skal man være fyldt 15 år på løbsdagen og må højest fylde 21 år i løbet af Cup året. U21 anbefales ikke til nybegyndere, efterskoleelever og unge under 18, der skal på deres første løb. De anbefales at tilmelde sig Fighter-distancen. Kontakt løbsarrangøren på yetiacsilkeborg@gmail.com for ungdoms tilmelding til halv pris i Fighter og for info om fællestilmelding af skoler mv.

DARU Licens:

Personlig licens: Alle der deltager på Master eller Challenge i et DARU CUP race have en personlig licens.

Licensen gælder for et år ad gangen og gælder til alle DARU CUP races. dvs. har du først erhvervet dig en licens har du den til resten af sæsonen.
Du vil automatisk blive tildelt en licens ved tilmelding.


Licensen går til at udvikle sporten - Se DARU´s vision.

Download: DARU vision

Løbsgebyr:

Challenge (udsolgt):
1.500 kr.
Max plads til 29 hold.
U21 (udsolgt):
750 kr.
Max plads til 3 hold.
Fighter:
1.300 kr.
Max plads til 35 hold.
Tilmelding lukker 23. august 2020

Standardregler:

SOK Multisport Adventurerace følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger omkring smitte spredning samt DARU standard regler.
Klassement: Oplyses inden start.

Download: DARU standard regler

U21

For at konkurrere i DARU U21, skal man være fyldt 15 år på løbsdagen og må højest fylde 21 år i løbet af Cup året.

Hvis du er under 15 år, men både du og din forældre/værge føler du er egnet, kan der søges dispensation hos den enkelte løbsarrangør.

Er du under 18 år kræver det tilladelse fra forældre, for deltagelse. Denne tilladelse medbringes og afleveres til løbsansvarlig inden starten. Deltager man som efterskolehold, kan man stadig deltage med skriftlig tilladelse fra en lærer eller skoleleder.

Hold information:

Tilmelding og pris:

DARU Licens:
kr. pr. person = kr. / gældende for hele 2020
Dankort gebyr:
kr. pr. person = kr.
Løbsgebyr:
kr.
Låneudstyr:
Beløb ialt:
kr.