Tilmelding

DM Challenge Thy til lands, til vands og i luften

DM Challenge Thy til lands, til vands og i luften:

Thy til lands, til vands og i luften 2020 bliver DM-Challenge og en kæmpe naturoplevelse. Et løb i flot natur med mange oplevelser, udfordringer og aktiviteter til lands, til vands og i luften. 

  ”Thy til lands til vands og i luften” er Danmarks ældste adventure race. Løbet er et klassisk adventurerace med 3- eller 4-personers hold, som hurtigst muligt skal klare sig gennem ruten i den flotte og barske natur i forskellige discipliner som løb, kanosejlads, cykling, vandaktivitet og rebaktivitet. Løbet foregår i Nationalpark Thy med den vilde og barske natur som med og modspiller.

Til Thy til lands, til vands og i luften 2020 vil det være muligt at stille op i DM Challenge-klassen (ca. 90 km DM-Challenge 2020) eller Figther-klassen (ca. 50 km), og der er rækker for dame-, herre- og mix-hold.
Covid-19 gør at vi ikke har ubegrænset antal pladser på Challenge og Fighter ruterne. Vi vil fordele pladser efter ”først til mølle”. Vi forventer at have plads og lov til 25 – 30 hold på hver rute.

DARU Licens:

Personlig licens: Alle der deltager på Master eller Challenge i et DARU CUP race have en personlig licens.

Licensen gælder for et år ad gangen og gælder til alle DARU CUP races. dvs. har du først erhvervet dig en licens har du den til resten af sæsonen.
Du vil automatisk blive tildelt en licens ved tilmelding.


Licensen går til at udvikle sporten - Se DARU´s vision.

Download: DARU vision

Løbsgebyr:

Challenge:
1.500 kr.
Fighter:
1.200 kr.
Tilmelding lukker 1. august 2020

Standardregler:

DM Challenge Thy til lands, til vands og i luften følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger omkring smitte spredning samt DARU standart regler. Klassement A. Længste  ubrudte  streg  af  CP,  dernæst  hurtigste  tid.

Download: DARU standard regler

Hold information:

Tilmelding og pris:

DARU Licens:
kr. pr. person = kr. / gældende for hele 2020
Dankort gebyr:
kr. pr. person = kr.
Løbsgebyr:
kr.
Låneudstyr:
Beløb ialt:
kr.